Σελίδες

Ετικέτες

13 Ιουνίου 2015

Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Μεξικό - Βολιβία


Πίστευα ότι φέτος ήταν μια καλή ευκαιρία για το Μεξικό να δείξει κάτι παραπάνω στη συμμετοχή του στο Copa America, αλλά μετά το χθεσινό παιχνίδι φάνηκε πως το σύνολο που κατέβασε στη Χιλή δεν έχει τα φόντα για να το καταφέρει. Εκτός αυτού είδαμε και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Ραούλ Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης, να μην ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα, δείγμα ότι ίσως να υποτίμησαν το παιχνίδι με τη Βολιβία.

Η Βολιβία, αν και στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε περισσότερο για να κρατήσει τον μηδέν στην άμυνά της. Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του προαναφερθέν Ραούλ Χιμένες στο 61' ο οποίος "ξύπνησε" επιθετικά τους Μεξικανούς και πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο μέσος της Βολιβίας και πλέον του Παναιτωλικού, ο Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς, δείχνοντας σημάδια ενός πολύ αξιόλογου αμυντικού χαφ.

Μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών ήταν οι φάσεις του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο θα θυμόμαστε το άστοχο σουτ του Μεδίνα στο 12' για το Μεξικό και φυσικά το δοκάρι της Βολιβίας δύο λεπτά αργότερα με τον Πεδριέλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Μεξικό ήταν αυτή του Ραούλ Χιμένες ο οποίος αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά του, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (στο 67'). Υπήρξε και η φάση διαρκείας στο 83' με τον Βουόσο να χάνει τελικά την ευκαιρία να σκοράρει.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια σήμερα, το Ουρουγουάη - Τζαμάικα (με τον Καβάνι της Ουρουγουάης να κάνει επική δήλωση στην οποία αναφέρει ότι η Τζαμάικα είναι ομάδα από την... Αφρική!) σε λογική ώρα (στις 22:00) και το Αργεντινή - Παραγουάη στις 00:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου