Σελίδες

Ετικέτες

18 Ιουνίου 2015

Τι άλλο θα δούμε από τη Βραζιλία;

Θα τα δούμε όλα από αυτή τη Βραζιλία η οποία δείχνει εδώ και χρόνια δείχνει να αποτελεί ένα φάντασμα της ομάδας για την οποία όλοι είχαμε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Χθες σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα η Κολομβία ήταν σαφώς καλύτερη από την σελεσάο και πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του νέου αποκτήματος της Ίντερ, Χέισον Μουρίγιο (κεντρικός αμυντικός, έπαιζε στη Γρανάδα).

Η Βραζιλία επιθετικά ήταν απαράδεκτη, ενώ ο μόνος παίχτης που διασώθηκε κατά τη προσωπική μου άποψη ήταν ο Ντάνι Άλβες. Όταν έχεις για καλύτερο παίχτη το δεξί σου μπακ, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά...

Ο Ντούνγκα επέλεξε να ξεκινήσει τον χθεσινό αγώνα χωρίς επιθετικό, καθώς στην θέση του Ταρντέλι (σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του Copa America εναντίων του Περού) έβαλε τον Φιρμίνο της Χόφενχάιμ ο οποίος μόνο στράικερ δεν είναι. Ο Νεϊμάρ ήταν εκνευρισμένος μετά το γκολ της Κολομβίας (από το 36ο λεπτό δηλαδή) και σε όλο τον αγώνα θα έπρεπε να αποβληθεί ...3 με 4 φορές! Αυτό όμως τελικά έγινε μετά τη λήξη του αγώνα (!) καθώς προσπάθησε να κουτουλήσει τον Μουρίγιο. Στην φάση παρέβηκε ο Κάρλος Μπάκα σπρώχνοντας τον άσο της Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο παίχτες.

Η Βραζιλία μπαίνει σε περιπέτειες για τη πρόκριση μετά από αυτή την ήττα καθώς έχει 3 βαθμούς, όσους και η Κολομβία αλλά και η Βενεζουέλα η οποία αγωνίζεται σήμερα τα ξημερώματα εναντίων του Περού που δεν έχει βαθμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου