Σελίδες

Ετικέτες

17 Μαΐου 2017

ΑΕΚ: Γκρέμισε ότι έκτισε στη Τούμπα




Η ΑΕΚ κατάφερε και έχασε από τον εκπληκτικό Πανιώνιο, που δείχνει ότι μόνο για "βόλτα" δεν μπήκε στα playoffs (τουλάχιστον σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές).

Ο Πανιώνιος με "συνταγή" Χιμένεθ της Τούμπας, μπήκε στο παιχνίδι και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ. Από εκεί και πέρα, με φοβερή άμυνα εξουδετέρωσε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ, που είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας (έφτασε μέχρι το 80-20 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου).


Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Πανιώνιο, ο οποίος στο 7' βγήκε ωραία στην κόντρα και άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Γεσίλ από το ύψος της περιοχής (0-1). Οι κιτρινόμαυροι στην συνέχεια, παρά την κατοχή της μπάλας δεν έκαναν, κυριολεκτικά, ούτε μία φάση στο πρώτο 45λεπτο. Ο Αραούχο ήταν εξαφανισμένος στα άκρα της επίθεσης, ο Βάργκας δεν μπόρεσε να αναπληρώσει την απουσία του Μάνταλου, ενώ τα χαφ έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Στον αντίποδα η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν σταθερή αμυντικά, δεν άφηνε κανένα κενό χώρο και έβλεπε τα λεπτά να περνούν χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή απειλή από την ΑΕΚ. Η μόνη φάση που ανησύχησε τον Γιαννιώτη ήταν ένα σουτ του Γκάλο στο 38'.

Στην επανάληψη ο Χιμένεθ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του βγάζοντας Βάργκας και Αϊντάρεβιτς και έβαλε τους Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο. Η ΑΕΚ πίεσε, ο Βράνιες έχασε καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του στο 52', όμως αυτά δεν ήταν αρκετά.

Ακολούθησαν ακόμα δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα (είχε μπει στη θέση του Πέκχαρτ) στο 73' και με τον Γκάλο στο 79', όμως και πάλι αυτή δεν ήρθε.

Ακόμα και το δοκάρι ήταν εναντίων των κιτρινόμαυρων, καθώς στο 89' στο γύρισμα του Σιμόες η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου, χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46' Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας (46' Πατίτο), Πέκχαρτ (62' Αλμέιδα), Αραούχο.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος (57' Γκιοατά), Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (88' Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (76' Λάμπρου).

ΑΕΚ-Πανιώνιος: 0-1 (HL): Τα στιγμιότυπα του αγώνα ΑΕΚ - Πανιώνιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου