Σελίδες

Ετικέτες

24 Μαΐου 2015

Το χιούμορ της ΚΟΠ, ο Πασιένσια, ο Τιμούρ και το ΝΒΑ


Εκεί στην ΚΟΠ το χιούμορ είναι αστείρευτο... Διαιτητή της χρονιάς θα βραβεύσουν τον Χρίστο Νικολαίδη, τον διαιτητή με την κατά γενική ομολογία χειρότερη διαιτησία της χρονιάς! Αν θυμάστε στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ που έγινε στις 15/12/14, ο κος Νικολαίδης έκανε αποδεδειγμένα όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα (10) σοβαρά λάθη τα οποία ήταν το ένα χειρότερο από το άλλο. Μάλιστα και ο ίδιος ο κος Νικολαίδης είχε παραδεχτεί ότι ήταν μια από τις χειρότερες μέρες του ως διαιτητής. Αυτόν τον κύριο λοιπόν επέλεξε η ΚΟΠ να βραβεύσει ως καλύτερο διαιτητή της χρονιάς. Αλλά να μου πείτε "γιατί, υπάρχει κάποιος καλύτερος;" και δίκιο θα έχετε...

In other news, ο κος Ντομίνγκος Πασιένσια θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ για την ερχόμενη χρονιά. Ο πορτογάλος τεχνικός έχει πολύ καλή εμπειρία στη χώρα του καθώς έχει προπονήσει αρκετές ομάδες. Έχει όμως έναν βίο παράλληλο με αυτή του Γιώργου Δώνη. Δηλαδή ενώ τα πηγαίνει περίφημα με μικρομεσαίες ομάδες (Μπράγκα, Ακαδέμικα, Λεϊρία) στις μεγάλες "πατώνει" (πχ Σπόρτινγκ). Αλλά και στην πρώτη του προσπάθεια να φύγει από τη χώρα του (δεν πήγε και πολύ μακριά βέβαια, στη διπλανή Ισπανία και στην Λα Κορούνια) δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του. Δύο πρόσωπα λοιπόν από τον πορτογάλο τεχνικό και περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει στη Κύπρο και στους γαλαζοκίτρινους...

Ένα άλλο νέο που περίμενε αρκετός κόσμος να ακούσει και εν μέρη να επιβεβαιωθεί, ήταν η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης κο Πουλλαΐδη την Παρασκευή τη νύχτα. Τελικά η συνάντηση αυτή δεν περιείχε τίποτα σχετικά με ποδόσφαιρο, αλλά μόνο φαγητό και φιλική κουβεντούλα. Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα συνεχίσει να περιμένει με αγωνία να μάθει εξελίξεις.

Δεν νομίζω κανείς να περίμενε ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην Ελλάδα, δεν θα έπιανε και αυτό το νταμπλ, σωστά; Έτσι και χθες καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον τελικό κυπέλλου κερδίζοντας με 3-1 τη Ξάνθη και η χρονιά έκλεισε επιτυχημένα για τους πειραιώτες.

Τέλος, να πω δύο λογάκια για το μπάσκετ και το ΝΒΑ όπου έρχεται ένας ωραίος τελικός μεταξύ του Κλίβελαντ και του Γκόλντεν Στέιτ. Το Κλίβελαντ με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να το οδηγεί προηγείται με 2-0 απέναντι στην Ατλάντα, ενώ το Γκόλντεν Στέιτ χθες έκανε το 3-0 με τον Κάρυ να πετυχαίνει 40 πόντους! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου